ОПИС

Ве известуваме дека 2 PC (2-парчиња бесплатен багаж) ќе биде дозволен во економска класа до 29 октомври 2016.

За следните летови:

летови

FBA – Piece concept

(Возрасни и деца)

MOW BEG v.v.

MOW LJU v.v.

MOW MIL v.v.

MOW SJJ v.v.

MOW SKP v.v.

MOW TIV v.v.

MOW TGD v.v.

MOW ZAG v.v.

MOW PAR v.v.

MOW PRG v.v.

MOW ROM v.v.

MOW TLV v.v.

2 PC X max 23 kg

Максимален износ на димензии 158 см

1 парче багаж максимум 23 кг е дозволено за доенчиња.

За повеќе информации за AirSerbia на нашата мејл адреса: info@avio.net.mk