Почитувани патници,

Со задоволство Ве известуваме за воведувањето на шест нови дестинации со Air Serbia!
Почнувајќи од 1 јуни 2019, српската авиокомпанија ви овозможува да ги посетите Мадрид, Ница, Киев, Краснодар, Хелсинки и Барселона со летови од Скопје.
Освен тоа, продажбата на авиобилети за новите дестинации до крајот на овој месец ги имаме по промотивни цени!

МАДРИД од 189 €

НИЦА од 169 €

КИЕВ од 209 €

КРАСНОДАР од 249 €

ХЕЛСИНКИ од 269 €

БАРСЕЛОНА од 159 €
Услови:
– Промотивните цени се за продажба до 28 фебруари.
– Вклучени аеродромски такси и такса за сервис.
– Максимум престој 6 месеци
– Минимум престој 3 дена со опфатен викенд.
– Попуст за деца (2-12 год.) не се применува.
– Местата по горенаведените цени се ограничени.

За повеќе информации и резервации, ве молиме контактирајте ја ТА „Авионет“ на телефоните 02/3117544 и 070/377429 или на е-пошта info@avio.net.mk