Би сакале да ве известиме дека од денес, 21-ви Јануари, почнува најновата промоција на Qatar Airways! По повод Денот на Австралија, 26-ти Јануари, во промоцијата се вклучени и сите дестинации од Австралија.

 

Услови на промоцијата:

  • Промоцијата важи само за полетување од Скопје, за повратни авионски билети купени до 31ви јануари 2019 година.
  • Патувањето треба да се одвива помеѓу 21ти јануари заклучно со 30ти јуни 2018 година.
  • Цените во табелата се најниски расположливи цени со вклучени аеродромски такси и вклучена такса за сервис.
  • Местата се во ограничен број.

Од

До

Економска класа (цена за 1 патник)

Скопје

Сингапур

Од 609

Скопје

Банког

Од 594

Скопје

Пукет

Од 607

Скопје

Шангај

Од 756

Скопје

Занзибар

Од 718

Скопје

Пекинг

Од 710

Скопје

Гуанжу

Од 813

Скопје

Коломбо

Од 688

Скопје

Доха

Од 431

Скопје

Денпасар

Од 745

Скопје

Хонг Конг

Од 633

Скопје

Занзибар

Од 718

Скопје

Токио

Од 720

Скопје

Махе

Од 692

Скопје

Мале

Од 653

Скопје

Куала Лумпур

Од 645

Скопје

Окленд

Од 1455

Скопје

Канбера

Од 1277

Скопје

Сиднеј

Од 1348

Скопје

Мелбурн

Од 1403

Скопје

Перт

Од 1193

Резервирајте веднаш на тел. 02/ 3117-544 и 070/377429, ТА „Авионет“.