Авиокомпанијата Turkish Airlines со нова промоција за повратен лет кон Истанбул, почнувајќи од 119€ !

Услови на промоцијата:

  • Цената важи за повратен авиобилет Скопје-Истанбул-Скопје.

  • Продажба на авиобилетите е најдоцна до 31 Јануари 2019.

  • Патувањето потребно е да заврши заклучно со 29 Мај 2019.

  • Бројот на места по оваа цена е ограничен.

 

Резервирајте веднаш во ТА „Авионет“ на телефонските броеви 02/3117544 и 070/377429.