Драги патници, задоволство ни е да ви ја најавиме новата промоција на LOT-Polish Airlines која се однесува на WORK&TRAVEL програмата 2019!

Од

До

Цена за 1 патник

Скопје

ЧИКАГО

Од 560

Скопје

ЊУЈОРК

Од 560

Скопје

ТОРОНТО

Од 600

Скопје

ЛОС АНЏЕЛЕС

Од 710

Скопје

МАЈАМИ

Од 710

Дел од условите:

 • Цената важи за повратен авиобилет со полетување од Скопје, со еден трансфер/стоп во Варшава.

 • Продажба: заклучно со 30.06.2019

 • Патување:

  полетување меѓу 01.04.2019 и 30.06.2019

  враќање меѓу 01 и 31.05.2019 или меѓу 01.08 и 30.10.2019

 • Максимум престој: 6 месеци.

 • Дозволен багаж: 1 парче рачен багаж, 2 парчиња чекиран багаж.

 • Дозволена рефундација на авиобилетот при одбивање за виза. Задолжително се приложуваат документите од амбасада.

 • Таксата за сервис е вклучена во цената.

 • Бројот на места по овие цени е ограничен.

За информации и резервации посетете ја ТА „Авионет“ или контактирајте нè:

02/3117544

070/377429

info@avio.net.mk